Coaching

Verlang jij ook naar meer richting in je leven, meer zelfvertrouwen en rust? Afrekenen met de dingen uit het verleden die je belemmeren om verder te groeien?

Leef jij het sprankelende leven wat je zou willen leven? Of lijkt het soms of het leven aan je voorbijglijdt en denk je: “Is dit alles?” Juist in deze wereld waarin we opgeslokt lijken te worden door negatief nieuws, dingen die moeten of de druk van altijd maar bereikbaar te moeten zijn, kunnen we onszelf soms verliezen.

Veel mensen komen er pas achter dat ze hun energie verkeerd inzetten  wanneer ze fysieke of emotionele klachten krijgen. Dit kan zijn doordat ze  dingen doen die teveel energie kosten, niet de juiste dingen doen, ofwel zaken blokkeren waar ze liever niet mee geconfronteerd willen worden. Hierdoor zullen ze dezelfde problemen telkens opnieuw tegenkomen. Dit kan zowel op privé als op werkgebied zijn.

Herken jij dit?

  • Je voelt je vermoeid en gestrest.
  • Je voelt je schuldig tegenover je omgeving.
  • Je hebt het gevoel dat je nooit echt tot rust komt.
  • Je loopt vast op je werk.
  • Je mist motivatie om nieuwe dingen aan te gaan.
  • Je voelt je angstig of gedeprimeerd.
  • Je loopt vast in sociale contacten met anderen.
  • Je loopt telkens tegen dezelfde problemen aan.
  • Je voelt je onzeker.
  • Je hebt het gevoel dat je het nooit goed genoeg doet.

Misschien is het dan nu tijd om te investeren in jezelf!  

Het zou kunnen zijn dat je denkt: “Is het niet egoïstisch om aan mijzelf te werken?” Of  “Is dit wel de juiste tijd?”,  “Is dit het geld wel waard?”
 
Bekijk het eens van de andere kant: hoe mooi zou het zijn voor de mensen om je heen als jij helemaal kan zijn wie je bent! Dat je er vol energie kan zijn voor je partner, gezin, collega’s en bovenal voor jezelf!
En waarom juist niet nu? Laten we deze tijd gebruiken om onszelf te ontwikkelen en te groeien.

 

Dit is hoe ik je hierbij kan helpen:

Tijdens de coachgesprekken kijken we samen naar het hele plaatje. Wie ben jij? Wat maakt dat jij op dit moment van je leven hier staat én wat zou je anders willen? 

Ik doe niet aan symptoombestrijding maar we pakken het probleem samen aan bij de wortel, zodat het niet langer een terugkerend probleem is. 

We kijken naar wie jij bent, we komen erachter waar je talenten en passies liggen, zodat je je energie op de juiste manier kan gaan inzetten.

En ten slotte bepalen we hoe je je focus houdt, zodat je energie niet langer weg zal lekken.

Voor wie?

Voor iedereen die er bewust voor kiest om in zichzelf te investeren. Bij coaching is het belangrijk dat je bereid bent om net even dat stapje extra te nemen om verder te komen. 

Tijdens het coachtraject word je stap voor stap meegenomen in dit proces van groei, zodat je  aan het eind kan terugkijken naar een mooie reis waarin je jezelf nog beter hebt leren kennen, maar waarin je de juiste stappen weet te nemen naar dat leven waarin je het beste uit jezelf kan halen!

Werkwijze

Tijdens een intakegesprek maken we ten eerste kennis en wordt het traject vervolgens duidelijk in stappen uitgelegd. Daarna volgen er meerdere coachgesprekken met af en toe een thuisopdracht, zodat je gedurende het coachtraject zelf actief bent met je eigen leerproces. De coachgesprekken kunnen zowel binnen als buiten gevoerd worden. Soms geeft het buiten wandelen tijdens het gesprek net weer even andere inzichten.

CORONA AANPASSINGEN: 

Het is mogelijk om een coachgesprek te houden rekening houdend met de anderhalve meter afstand. Dit gesprek is 1 op 1 en kan dus op ruime afstand van elkaar gevoerd worden. 

Ook is het mogelijk om een online coachtraject te volgen, of een afspraak te maken voor wandelcoaching. We kijken samen naar wat het beste bij jou past.

Liever eerst contact? Vul dan het contactformulier in, dan bel of mail ik je zo snel mogelijk terug.

Dit vind je misschien ook leuk...