Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
23 berichten.
Mireille uit Zeewolde heeft geschreven op 4 september 2023 om 13:49
Ik ben met het Total balance programma begonnen toen mijn hele leven in elkaar gestort was. Mijn man was vertrokken, mijn kinderen liepen vast en ik wist niet hoe ik verder moest. Het Total Balance programma leidde me heel zorgvuldig door alle vragen die ik niet durfde te stellen, en Marjolein moedigde me elke keer opnieuw aan om mijn eigen antwoorden moedig te aanvaarden. Nu mag ik zelf coach worden van het prachtige Total balance, en Marjolein wat ben jij een inspirerend voorbeeld voor mij. Je hebt met liefde, fijngevoeligheid èn kracht naast me gestaan, en dat ga ik ook voor mijn cliënten doen. Ik ben heel dankbaar dat ik jou ontmoet heb.
Enid uit Kampen heeft geschreven op 17 juni 2023 om 14:46
Ik ben het TotalBalance traject gestart omdat ik klaar was voor verandering. Ik herkende heel veel punten die op de website van Jawende stonden; ik miste motivatie, voelde mij gedeprimeerd, erg onzeker en nooit goed genoeg. Ik was heel erg zoekende naar een doel in mijn leven en wilde erachter komen wat mijn talenten zijn. Genoeg redenen om samen met iemand aan de slag te gaan! Ik heb online kennis gemaakt met Marjolein en voelde me gelijk op mijn gemak. Een lieve eerlijke vrouw die super graag met je aan de slag wil om jou te laten groeien. Tijdens het traject biedt Marjolein een luisterend oor, stelt ze precies die vragen waardoor je echt nadenkt over wie je bent en wat je wil in het leven. En verder geeft ze je een liefdevolle schop onder je kont die je soms echt even nodig hebt. Ik heb zoveel mogen leren over mijzelf, over wie ik ben en mag zijn. Heel erg dankbaar dat ik dit traject ben aangegaan en dankbaar voor iemand zoals Marjolein!
Katja & Maeley uit Almere heeft geschreven op 22 februari 2023 om 11:25
Lieve Marjolein, Ten eerste wat ben jij een Mooie mens!.....alleen maar liefde en zorgzaamheid wat je uitstraald, prachtig😊 Me meiske had al die liefde en zorgzaamheid nodig die ze van jou heeft gekregen, ook jou luisterend oor, jou warmte, jou advies en je tips, om meer voor haar zelf op te komen en het gevoel te hebben dat zij er mag zijn zoals zij is niets meer en niets minder. Me meiske is weer helemaal haar zelf met der puberale gedrag maar dat hoort erbij gezien haar leeftijd😂...ik dank je vanuit de bodem van mijn hart dat je MIJN meiske weer te voorschijn hebt gehaald wat mij niet was gelukt en niet omdat ik het niet kon maar omdat zij een iets andere benadering nodig had om over haar drempel hem te komen. Dank je voor alles en wie jij bent! Veel liefs Katja & Maeley
Alice van Reenen uit Barneveld heeft geschreven op 22 december 2022 om 12:59
kennen jullie dat lied "10000 redenen tot dankbaarheid"? Dat is wat ik wil zeggen tegen God en Marjolein. Ik ben bezig met het total balance traject, en er zijn zoveel dingen in mijn leven veranderd. Stukje bij beetje erkenning, heling en bevrijding. Ik had dit nooit verwacht toen ik er aan begon. Het is een heel mooi traject waardoor mijn ogen voor zoveel dingen open gegaan zijn. Ik heb ook EMDR gehad, waardoor angsten welzijn. Zo dankbaar voor Marjolein, die zo liefdevol, zonder oordeel en zo dicht bij God leeft. Twijfel je nog? Gewoon doen! Liefs Alice
Kimberly Koornstra uit Zeewolde heeft geschreven op 17 december 2022 om 19:57
Het traject wat ik heb mogen doormaken samen met Marjolein was erg indrukwekkend. Er zijn zoveel doorbraken geweest en zoveel leermomenten. Als eerste was er een intake. Ik begin te praten over mijn leven en over wat ik wilde voor de toekomst. Ik vond het zo ontzettend bijzonder en fijn dat Marjolein écht de tijd voor mij nam. Dit maakte erg veel indruk, ik voelde me gezien en gehoord. Voor het eerst echt gehoord door iemand uit de hulpverlening. Ze reageerde met hoop en gaf mij het gevoel me echt te willen helpen. Ik weet nog dat ik thuis kwam en mijn vriend vertelde dat dit echt de goeie plek was. Het gevoel wat ik bij de intake had heb ik het hele traject gehouden. Marjolein was er écht! Ze keek nooit op de klok, had nooit haast, nam tijd om te luisteren en tijd om advies te geven. Ik heb me enorm gesteund gevoeld door haar in moeilijke tijden. Ik heb zo’n enorme verandering doorgemaakt en zoveel doorbraak ervaren. Marjolein heeft hierin altijd een visie gehad en een daadkrachtig plan om dingen aan te pakken. Ook vond ik het erg fijn hoe ze God heeft betrokken in dit hele proces. Ook buiten de afspraken om kon ik Marjolein altijd inschakelen voor hulp en voor gebed. Ik heb me zo gesteund gevoeld in dit proces en heb voor het eerst in mijn leven, dankzij de tools van Marjolein, echt de doorbraak gekregen die ik nodig had om mijn verleden achter me te laten!
Giovanna uit Almere heeft geschreven op 16 december 2022 om 18:15
De zoektocht naar jezelf.. Een van de mooiste, puurste, moeilijkste, confronterende avonturen wat ik ooit heb gedaan. Maar dankzij alle liefde wat Marjolein in je stopt, kon ik dit aan. Met haar aan je zijde, de luisterende oor, adviezen en hulp maakt het allemaal makkelijker dit aan te kunnen! De spiegel is zij. Een pure vrouw dat er altijd voor je is. Dank je wel voor alles!
Gitty uit Almere heeft geschreven op 13 december 2022 om 17:12
Ik ben in april begonnen met het traject bij Marjolein, de wil om er aan te starten had ik eigenlijk niet. Wetende dat ik er een hoop voor zou moeten doen maakte me terughoudender ipv enthousiast. Ik heb doorgezet om dit samen met Marjolein aan te gaan. Mezelf terug vinden is misschien wel de grootste uitdaging geweest van dit hele traject! Confronterend maar zo ongelooflijk mooi om hierop terug te kijken. De bemoedigende woorden van Marjolein en haar frisse blik op de situaties maakte het luchtig en fijn om over te praten. Ik kijk terug op een zware maar mooie tijd waarin ik heb geleerd dat ik m’n rust mag pakken, en minder moeten. We hebben samen terug gekeken op mijn mooie solo trip die ik zonder haar aanmoedigen waarschijnlijk niet had gedaan. Mijn dank is mega groot! Marjolein je bent een fantastisch mooi mens, dank je wel!
Sandra uit Zeewolde heeft geschreven op 29 november 2022 om 18:10
Op advies van mijn vriend kwam ik bij Marjolein. Sceptisch en zeker niet van plan tot enige vorm van creatieve therapie of dat soort jeukwoorden. Ik ben een stoer wijf en kan het zelluf. Janken? is voor watjes. .... Dat was ik... Ik ben nog steeds stoer, maar wel met een zacht kantje. Heb van Marjolein geleerd over mijn gevoel te praten en zaken te benoemen. Ruzie maken mag, zo leer je elkaar kennen. Je hoeft dan niet gelijk de relatie te beëindigen. Jeukwoorden heb ik eigenlijk niet meer. Ik ben mijzelf bij Marjolein tegen gekomen, heb gejankt en ja.. gekleurd en geknutseld. Wie had dat ooit gedacht! Bedankt Marjolein!!
Lucas heeft geschreven op 23 augustus 2022 om 07:54
Afgelopen maanden heb ik total balance traject doorlopen bij Marjolein. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek heb ik mij op mijn gemak gevoeld. Bedankt dat je met mij mee wilde lopen de afgelopen periode. Bedankt voor de adviezen, kaartjes, scherpe vraagstelling en soms een figuurlijke schop onder mijn kont. Ik kan het iedereen aanraden! Zegen voor de toekomst.
Yvonne uit Amsterdam heeft geschreven op 29 juni 2022 om 08:12
Ik ben bij Marjolein gekomen als een emotioneel wrak. Huilen was het enige wat ik nog kon doen. Door dingen uit het verleden en heel veel gebeurtenissen van het heden was ik totaal de weg kwijt. Marjolein heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf weer terug heb gevonden. Ze heeft mij geleerd naar mij zelf te kijken en grenzen te stellen. Zij heeft ervoor gezorgd dat het verleden het verleden is en dat ik mij moet richten op de toekomst. Ik voel mij sterker dan ooit, zeker is het nog steeds een leerproces en zal ik zeker nog wel eens vallen maar ik weet nu waar dat door komt en hoe ik weer op moet staan. Mijn leven was een warboel maar nu schijnt de zon weer, dankzij Marjolein. Nooit van mijzelf verwacht een coaching traject in te gaan maar het is het beste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Samen met mijn gezin gaan we betere tijden tegemoet. Dank je wel lieve Marjolein. Grt Yvonne
Esther uit Deventer heeft geschreven op 14 mei 2022 om 06:34
Waar ik het spannend vond om een traject te starten, was Marjolein de perfecte coach voor mij. Ze is bemoedigend, humoristisch en zonder oordeel. Je voelt je binnen no time op je gemak. Ze doorziet dingen snel en kan rake vragen stellen, maar geeft je ook de tijd om dingen zelf te ontdekken. Haar liefde voor God en mensen is door alles merkbaar. Ook EMDR heeft mij geholpen. Ik voel bij een heftige jeugdherinnering nu geen angst meer, iets waar ik nog steeds verbaasd en verwonderd over ben. Ik ben zó dankbaar dit ik 'deze reis' met Marjolein mocht maken!
Milou uit Almere heeft geschreven op 2 februari 2022 om 20:04
Marjolein heeft mij geleerd om goed om te gaan met mijn angsten en vervelende gedachtes. Dat deed ze op een fijne, professionele manier. Bedankt voor de fijne hulp Marjolein! 🙂
Mel uit Almere heeft geschreven op 1 februari 2022 om 20:26
Voor alle onzekere, voor alle mensen die denken dat ze er niet toe doen. Laat mij jullie helpen door de beste stap te zetten naar marjolein. Het is niet zomaar iemand, ze is iemand die een spiegel voor houdt en je verteld wie zij ziet zitten bij haar, ze doet het niet volgens boekje. Ik ben de gene die niet snel mensen vertrouwd door mijn verleden, ik ben me zelf kwijt geraakt jaren geleden zwaar depressief meerdere ggz en weet ik veel allemaal gezien geen van alle geholpen. Het gevoel krijgen dat ggz en andere bedrijven geen tijd voor je hebben. Tot dat ik marjolein tegen kwam, ze nam de tijd voor me ze luisterde en deed er alles aan zodat ik daad werkelijk ook luisterde en me hart kon luchten. Voor mij is marjolein mijn beste hulp ooit, en zou ik het jammer vinden dat ik afscheid moet nemen van haar op een dag, maar ze geeft mij het gevoel dat ik nooit afscheid van haar hoef te nemen. Ze heeft me geholpen de goede en juiste pad weer te vinden, ondanks dat het voor mij een battle blijft overwin ik het met haar denkbeeldig naast me! Dank hier voor 1000x dank
Ayesha uit Grootebroek heeft geschreven op 1 februari 2022 om 18:56
Na een half jaar nog niet hersteld te zijn na Corona raakte ik mentaal in de problemen. Ik ben bij Marjolein een traject gestart waarbij onderweg ook andere problemen aan de oppervlakte kwamen. Door Marjolein heb ik de afgelopen tijd veel over mezelf geleerd en een hoop uit het verleden kunnen opruimen. Lieve Marjolein je bent een topper en ik ben je enorm dankbaar
Joshua uit Zaandam heeft geschreven op 1 februari 2022 om 16:15
Als jij dit leest en denkt dat jouw zorgen niet groot genoeg zijn voor een psycholoog, en je zoekt iemand die een poosje met je meedenkt zonder in de valkuil van veroordeling te duiken ken ik niemand beter dan Marjolein. Ik ben trots op mijn collega en vind het fijn om te weten dat ik ook mag steunen op haar als het nodig is, en dat doe ik dan ook. Eerlijk, oprecht, weet hoe het is om verdriet te hebben en waar de oplossing ligt. Samen met haar zoeken naar de weg, de waarheid en het leven zal voor velen een openbaring worden
Karin uit Almere heeft geschreven op 31 augustus 2021 om 13:05
Somslukt het je allemaal niet meer alleen....en dan ben je zo blij met iemand qls Marjolein. Ze houdt je een spiegel voor maar laat je daarna niet zwemmen. Ze helpt je de dingen in goed perspectief te zien en je leven in eigen hand te door elke keer terug te gaan naar de kern. Er hebben heel wat tranen gebloemd,maar niet alleen van onmacht en verdriet...ook van opluchting en blijdschap : er is iemand die mij begrijpt en helpt! Bedankt lieve Marjolein...je bent 'n topper!!!
Michelle uit Almere heeft geschreven op 17 juni 2021 om 17:21
Wegens onzekerheid ben ik bij Marjolein gekomen. Zij heeft mij laten inzien dat handvaten niet altijd werkt, maar terug gaan naar de kern en dat verwerken mij zelfvertrouwen heeft gegeven. Marjolein, bedankt dat ik mijzelf weer accepteer !
Jeffrey uit Almere heeft geschreven op 20 mei 2021 om 12:20
Ik ben bij Marjolein terecht gekomen omdat ik helemaal mentaal vast was gelopen in mijn werk en ik daardoor helemaal niet meer zag wat ik er aan kon doen om dat te veranderen. Daardoor merkte ik dat ook mijn privéleven een beetje in elkaar begon te storten. Dankzij de persoonlijke aanpak van Marjolein in combinatie met EMDR ben ik uit mijn dal geklommen en sta ik nu aan de top met mijn handen aan het roer om zelf mijn toekomst te bepalen en mijn eigen richting uit te kiezen. En heb ik een frisse blik op mijn eigen vermogen kunnen werpen en daardoor mijn eigen krachten weer heb hervonden. Marjolein bedankt voor alle gesprekken en dat ik altijd bij je terecht kon met vragen of dingen die niet duidelijk waren of mij dwars zaten tussen onze sessies door!
Dionne uit Almere heeft geschreven op 2 maart 2021 om 16:21
Zoek je iemand die goed luistert, betrokken, vriendelijk en professioneel is dan kom je uit bij Marjolein. Ik kon heel snel terecht voor EMDR. Dat is heel fijn als je besloten hebt dat je hulp nodig hebt bij het verwerken van nare herinneringen. In mijn geval maandenlang zeer hevige pijn in mijn schouder. Marjolein wist heel met hupp van gesprek en EMDR deze herinneringen te resetten. Ze zijn er nog maar zonder de emotionele lading. Wat kan je dankbaar zijn als je de juiste persoon treft op het juiste moment.
Michelle uit Zeewolde heeft geschreven op 22 januari 2021 om 09:26
Wij zijn via onze therapeut bij Marjolein terecht gekomen nadat wij met ons gezin (ik destijds zwanger en met twee jonge kinderen) betrokken waren bij een heftig auto ongeluk. Wij zijn er door een wonder vrij 'ongeschonden' uitgekomen maar we hadden hier mentaal zeker last van. Marjolein was zo ontzettend liefdevol en betrokken. Ze zag ons echt en kon haar expertise aansluiten bij onze behoefte. Ik en mijn dochter hebben een EMDR traject bij haar doorlopen. Het bijzondere van Marjolein was dat ze heel goed aanvoelt wat er nodig is. Ze luistert naar je verhaal, naar de woorden die je zegt maar ziet ondertussen misschien nog wel beter wat er niet wordt gezegd en pakt juist dat aan. Ze brengt je in contact met hetgeen waar je je niet bewust van bent. Bijvoorbeeld bij mij zei ze; je zegt vaak ik denk maar wat voel je? Zo die kwam binnen! Inderdaad wat voel ik 🙂 Ook bij mijn dochter kon ze heel goed naar die kwetsbaarheid gaan juist omdat ze zo'n 'veilige cocon' was opende wij beide. Juist op in zo'n kwetsbaar maar ook intiem proces deed Marjolein het niet alleen heel liefdevol maar juist ook heel professioneel. Als wij terug kijken op ons EMDR traject dan is de herinnering niet weg, want dat hoeft ook niet maar de beladenheid en gerelateerde angsten die er waren zijn door EMDR en door haar inzet weg. Marjolein is een hele betrokken en wijze liefdevolle vrouw en haar deskundigheid maakt haar een top behandelaar. Zeker een aanrader want een trauma is al heftig genoeg. Bij Marjolein voel je je veilig en ben je veilig!