Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
30 berichten.
Ayesha uit Grootebroek heeft geschreven op 1 februari 2022 om 18:56
Na een half jaar nog niet hersteld te zijn na Corona raakte ik mentaal in de problemen. Ik ben bij Marjolein een traject gestart waarbij onderweg ook andere problemen aan de oppervlakte kwamen. Door Marjolein heb ik de afgelopen tijd veel over mezelf geleerd en een hoop uit het verleden kunnen opruimen. Lieve Marjolein je bent een topper en ik ben je enorm dankbaar
Joshua uit Zaandam heeft geschreven op 1 februari 2022 om 16:15
Als jij dit leest en denkt dat jouw zorgen niet groot genoeg zijn voor een psycholoog, en je zoekt iemand die een poosje met je meedenkt zonder in de valkuil van veroordeling te duiken ken ik niemand beter dan Marjolein. Ik ben trots op mijn collega en vind het fijn om te weten dat ik ook mag steunen op haar als het nodig is, en dat doe ik dan ook. Eerlijk, oprecht, weet hoe het is om verdriet te hebben en waar de oplossing ligt. Samen met haar zoeken naar de weg, de waarheid en het leven zal voor velen een openbaring worden
Karin uit Almere heeft geschreven op 31 augustus 2021 om 13:05
Somslukt het je allemaal niet meer alleen....en dan ben je zo blij met iemand qls Marjolein. Ze houdt je een spiegel voor maar laat je daarna niet zwemmen. Ze helpt je de dingen in goed perspectief te zien en je leven in eigen hand te door elke keer terug te gaan naar de kern. Er hebben heel wat tranen gebloemd,maar niet alleen van onmacht en verdriet...ook van opluchting en blijdschap : er is iemand die mij begrijpt en helpt! Bedankt lieve Marjolein...je bent 'n topper!!!
Michelle uit Almere heeft geschreven op 17 juni 2021 om 17:21
Wegens onzekerheid ben ik bij Marjolein gekomen. Zij heeft mij laten inzien dat handvaten niet altijd werkt, maar terug gaan naar de kern en dat verwerken mij zelfvertrouwen heeft gegeven. Marjolein, bedankt dat ik mijzelf weer accepteer !
Jeffrey uit Almere heeft geschreven op 20 mei 2021 om 12:20
Ik ben bij Marjolein terecht gekomen omdat ik helemaal mentaal vast was gelopen in mijn werk en ik daardoor helemaal niet meer zag wat ik er aan kon doen om dat te veranderen. Daardoor merkte ik dat ook mijn privéleven een beetje in elkaar begon te storten. Dankzij de persoonlijke aanpak van Marjolein in combinatie met EMDR ben ik uit mijn dal geklommen en sta ik nu aan de top met mijn handen aan het roer om zelf mijn toekomst te bepalen en mijn eigen richting uit te kiezen. En heb ik een frisse blik op mijn eigen vermogen kunnen werpen en daardoor mijn eigen krachten weer heb hervonden. Marjolein bedankt voor alle gesprekken en dat ik altijd bij je terecht kon met vragen of dingen die niet duidelijk waren of mij dwars zaten tussen onze sessies door!
Dionne uit Almere heeft geschreven op 2 maart 2021 om 16:21
Zoek je iemand die goed luistert, betrokken, vriendelijk en professioneel is dan kom je uit bij Marjolein. Ik kon heel snel terecht voor EMDR. Dat is heel fijn als je besloten hebt dat je hulp nodig hebt bij het verwerken van nare herinneringen. In mijn geval maandenlang zeer hevige pijn in mijn schouder. Marjolein wist heel met hupp van gesprek en EMDR deze herinneringen te resetten. Ze zijn er nog maar zonder de emotionele lading. Wat kan je dankbaar zijn als je de juiste persoon treft op het juiste moment.
Michelle uit Zeewolde heeft geschreven op 22 januari 2021 om 09:26
Wij zijn via onze therapeut bij Marjolein terecht gekomen nadat wij met ons gezin (ik destijds zwanger en met twee jonge kinderen) betrokken waren bij een heftig auto ongeluk. Wij zijn er door een wonder vrij 'ongeschonden' uitgekomen maar we hadden hier mentaal zeker last van. Marjolein was zo ontzettend liefdevol en betrokken. Ze zag ons echt en kon haar expertise aansluiten bij onze behoefte. Ik en mijn dochter hebben een EMDR traject bij haar doorlopen. Het bijzondere van Marjolein was dat ze heel goed aanvoelt wat er nodig is. Ze luistert naar je verhaal, naar de woorden die je zegt maar ziet ondertussen misschien nog wel beter wat er niet wordt gezegd en pakt juist dat aan. Ze brengt je in contact met hetgeen waar je je niet bewust van bent. Bijvoorbeeld bij mij zei ze; je zegt vaak ik denk maar wat voel je? Zo die kwam binnen! Inderdaad wat voel ik 🙂 Ook bij mijn dochter kon ze heel goed naar die kwetsbaarheid gaan juist omdat ze zo'n 'veilige cocon' was opende wij beide. Juist op in zo'n kwetsbaar maar ook intiem proces deed Marjolein het niet alleen heel liefdevol maar juist ook heel professioneel. Als wij terug kijken op ons EMDR traject dan is de herinnering niet weg, want dat hoeft ook niet maar de beladenheid en gerelateerde angsten die er waren zijn door EMDR en door haar inzet weg. Marjolein is een hele betrokken en wijze liefdevolle vrouw en haar deskundigheid maakt haar een top behandelaar. Zeker een aanrader want een trauma is al heftig genoeg. Bij Marjolein voel je je veilig en ben je veilig!
Gea uit Bergentheim heeft geschreven op 13 januari 2021 om 14:08
via via ben ik bij Marjolein terecht gekomen, en wat hebben we al mooie gesprekken gehad via zoom, en wat heb ik al veel stappen gezet, in de goede richting je bent een mooie, lieve vrouw, die vol liefde over God verteld en mij daar erg mee bemoedigd , dankjewel Marjolein!
Johan uit Mariënberg heeft geschreven op 30 december 2020 om 16:55
Hallo Marjolein, Voor Total Balance heb ik een tijdje met je mogen optrekken. Op een hele plezierige manier zijn we door mijn verleden gegaan. Ook de toekomst is aan de orde geweest. Deze heb ik weer gegeven in "mijn droom". Ik wens je Gods zegen toe voor 2021 Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat maar eeuwig leven leeft Joh. 3:16 Hartelijke groet, Johan
Michiel heeft geschreven op 30 december 2020 om 13:58
Beste Marjolein, De factuur is betaald. (bijna net zo snel al het EMDR resultaat). Ik lijst hem in en hang hem op mijn thuiskantoor op met de vermelding: " De beste investering in mijn leven" Nogmaals hartelijke dank voor waar je mij mee hebt mogen helpen. Met vriendelijke groet, Michiel